Vuxna och över 13 åringar‘Vi är trötta på att se uttråkade föräldrar som tillbringar sina dagar eller kvällar i nöjescentran tills barnet hoppat runt tillräckligt tills föräldraplikten för dagen är uppfylld. Vår tanke om underhållande aktivitet för hela familjen föddes på en naturlig väg då vi planerade Murulandia som ett centra där alla familjemedlemmar kan trivas, oberoende av ålder.

Inget kan ersätta ett barn tid tillbringad tillsammans med hela familjen. Hur de gemensamma stunderna tillbringats som barn med sin familj kan I vuxen ålder hjälpa att övervinna många svårigheter.

När vi planerar gemensam tid med vår familj är det viktigt att inse och minnas att vi genom våra handlingar ger en bild till våra barn hur man skall spendera fritid. Barnet lär sig senare att välja sin livsstil på basis av detta. Ge ditt barn en möjlighet att pröva nytt, inte enbart genom aktivitet utan genom att kombinera detta med skickligt planerad lärorik verksamhet och handledning.

Det är bra att barnet lär sig att det inte bara är hans uppgift att vila på fritiden utan även de andra familjemedlemmarnas. Hela familjen bör planera sin fritid så att alla har intressant att göra och se framemot. Genom att vänja barnen med detta försäkrar vi oss om att alla familjemedlemmars intressen kan tas i beaktande och att inte föräldrarnas fritid offras för att barnen skall vara nöjda.

Vi utmanar och erbjuder våra vuxna kunder möjligheten att delta I allt det som barnen har att sysselsätta sig med på Murulandia. Lös pyssel, klättra, kasta, känn, koppla av hela familjen tillsammans.

Känner du dig trött så kommer du att har du möjlighet att lindra trötthetssymptom och stress i avkopplingsrummet där ljus och musikeffekter ger dig möjlighet till avkoppling. Eller varför inte ta en virtuell flygtur i vårt planetarium.

För en speciell sinnesförnimmelse, tillåt dig själv en stund I mörkerrummet. Denna upplevelse hjälper dig att korrigera emotionell balans och känsla av kroppslig helhet. Genom att förstå sig själv och sina känslor bättre kan man se världen med nya ögon och erhålla en mycket personlig upplevelse. Speciellt rekommenderar vi ett besök då man är under emotionell stress.

För specialbarn eller barn med något handikapp stimulerar mörkerrummet sinnena och hjärnan positivt. En utmärkt plats för barn som är hungriga efter nya upplevelser eller vuxna som är intresserade av världen och alla dess former och skepnader den kan visa sig på. barn kan besöka mörkerrummet enbart I sällskap av en vuxen. Personer med fysiska eller psykiska begränsningar i sällskap utav en ledsagare, tider kan beställas I kassan.

Vårt kök erbjuder er en hälsosam och nyttig måltid i hemtrevlig miljö med lekhörna för de minsta. Njut av en måltid i ro efter jobbet medan barnen leker invid.

Våra konstterapeutiska aktiviteter såsom att rita på sandtavlor, modellera, måla med fingerfärger och skulptera i en specialsandlåda är lika nyttiga för barn som för vuxna.