Barn under 1 årHos oss kan även de minsta ögonstenarna göra något intressant och nyttigt. För dem har vi reserverat ett eget lugnt område utan buller och stök, där barnet har möjlighet att utforska och utvecklas i den intressanta omgivningen, i lugn och ro.

Från och med att barnet är 2 månader bör man erbjuda barnet syn- och hörselförnimmelser för att mångsidigt utveckla dess alla sinnen. För detta ändamål har vi specialverktyg och leksaker för barnet att bekanta sig med. Dessa stimulerar visuell koncentration och intresse, enbart leksaker som är bra för barnets utveckling finns till handa på Murulandia.

Man vet att hos barn från och med åldern 6 månader börjar hjärnverksamheten bli mera mångsidig. Barnet kan röra och flytta föremål, rulla hjul, hantera rörliga delar och förstå pussel ämnade för barn. barnet försöker öppna och stänga enkla lådor och askar, trycka på knappar, täcka in, ta bort föremåk och undersökä och röra allt i sin omgivning. lär sig krypa, sitta och stå, att lyssna och förstå sina första ord.

Hos oss kan barnet göra allt detta. vi har lätta, angenäma leksaker att röra och greppa, att trycka och känna på. leksaker med intressant och varierande textur, vikt och uppbyggnad. Hos oss har barnet möjlighet att utveckla sin motoriska färdighet. Vår stolthet ligger i specialbyggda leksaker och helheter med vars hjälp ert barn får maximal stimuli att utvecklas.

På  området finns även skötbord och tvättbadkar. Föräldern behöver inte vara långt borta från leken och sitt sällskap då blöjor behöver bytas eller mellanmål intas, I närhet ligger vårt cafe där man kan köpa sig och sina familjemedlemmar ett lätt och hälsosamt mål mat.

När barnet behöver koppla av kan man använda ett till barn specieltt designad hängmatta eller säckstol. Barnet kan vara med sin förälder i avkopplningsrummet var man tillsammans kan njuta av jämn rörelse i samspel med lugnande ljuseffekter samt musik. Ta en promenad tillsammans och utforska de olika urtymmerna eller ta en tupplur i någon av säckstolarna medan de andra i sällskapet spelar minigolf.

Vi har försökt tänka igenom alla detaljer för att maximera er trivsamhet under vistelsen på Murulandia.