pikkutonttu-alle-1vMurulandiassa jopa pienin murunen voi tehdä jotain mielenkiintoista ja hyödyllistä. Meillä on erillinen vauva-ikäisille varusteltu huone, jossa lapsella on mahdollisuus turvallisesti kehittyä, tutkia ja löytää maailma vanhempien lasten häiritsemättä, ilman melua ja isoa salialuetta.

2 kuukauden iästä lähtien on hyvä ruokkia lapsen näkö- ja kuuloaisteja rikastuttamalla hänen elämäänsä monipuolisilla aistihavainnoilla. Tähän meillä on välineitä ja leluja, jotka aikaansaavat visuaalista keskittymistä, yllättymistä ja kiinnostusta. Käytämme vain sellaisia laitteita, jotka edistävät ja kehittävät vauvan aivoja.

Tiedämme, että 6 kuukaudesta alkaen aivotoiminta monimutkaistuu. Lapsi voi koskettaa ja siirtää esineitä, pyörittää pyöriä, koskettaa liikkuvia osia ja ymmärtää erikoisia vauvojen palapelejä. Hän yrittää avata ja sulkea yksinkertaisia laatikoita, painella painonappeja, poistaa pieniä esineitä ja tutkia, avata sekä tunnustella eri osia. Lapsi oppii istumaan ja kävelemään. Hän kuuntelee ja muistaa ensimmäiset sanat.


Murulandiasta löytyy paljon tekemistä myös vauvoille! Meillä on kevyitä ja mukavia, pinnaltaan houkuttelevia, eri tuntuisia, vauvalle turvallisia, erikokoisia ja -painoisia ja rakenteeltaan erikoisia leluja. Lapset oppivat myös helposti muistamaan ensimmäiset sanat tutkiessaan kiinnostavia leluja. Heidän on helppoa käsitellä ja tarkastella eri esineitä sekä opetella erilaisia motorisia taitoja. Ylpeytemme ovat erikoiset laitteemme, jotka auttavat lasta oppimaan turvallisesti ryömimään, istumaan, seisomaan ja kävelemään.

Alueella apunasi on hoitopöytä ja pesuallas. Vanhemman ei tarvitse olla kauaa pois hauskoista leikeistä ja seurusteluystävistä vaihtaessaan lapselle vaippaa. Lähellä vauvojen huonetta sijaitsee kahvila, josta voi saada mukavan ja kevyen aterian kaikille perheenjäsenille. Olemme yrittäneet miettiä jokaista yksityiskohtaa, josta sinä ja lapsesi voisitte saada mahdollisimman paljon hyötyä ja hauskuutta.

Kun lapsi haluaa rentoutua, voitte laittaa hänet lasten riippumattoon tai säkkituoliin. Vauva voi mennä aikuisen kanssa lepohuoneeseen, jossa voi rentoutua yhdessä tasaisen liikkeen, pehmeiden rauhoittavien valoefektien ja rauhallisen musiikin avulla. Lapsi voi jopa nukkua sen aikaa kun toinen vanhempi pelaa minigolfia minigolf-alueella, sillä sieltä löytyvät myös mukavat säkkituolit.