Aikuiset ja yli 13 vuotiaat

Olemme kyllästyneet näkemään tylsistyneet vanhemmat, jotka viettävät päiväänsä tai iltaansa lasten viihdekeskuksissa odottaen, kunnes lapsi on riehunut riittävästi ja vanhemman velvollisuus siltä päivältä täyttynyt. Ajatuksemme mielenkiintoisesta viihteestä koko perheelle syntyi luonnollisesti, sillä suunnittelimme teemapuistomme niin, että kaikki perheenjäsenet voisivat iloita ja viihtyä Murulandiassa. Mikään ei voi korvata lapselle koko perheen yhteistä aikaa.

Suunnitellessa yhteistä vapaa-aikaa on tärkeää muistaa, että annamme lapsellemme näytteen siitä, miten viettää sitä. Siten hekin oppivat valitsemaan elämäntapansa – ja virkistäytyminen on tärkeä osa sitä. Anna lapselle mahdollisuus kokeilla, ei vain aktiivisen liikunnan iloa, vaan myös siihen taitavasti yhdistettyä opettavaista ja mielenkiintoista tekemistä!

Perhe voi suunnitella käyntinsä niin, että jokaiselle löytyy mielenkiintoista tekemistä. Kaikkien perheenjäsenten etu on otettu huomioon puistossamme ja vanhemmat eivät ole vain niitä, jotka uhraavat vapaa-aikaansa tehdäkseen lapsestaan iloisen.

Aikuisille asiakkaillemme tarjoamme mahdollisuuden osallistua ratkaisemaan erilaisia arvoituksia ja tehtäviä tai syöksyä satujen ja taikuuden maailmaan unohtaen aikuisten huolet. Myös minijoulukylässä kannattaa vierailla, sillä sielläpääset sisälle kylän lumoavan viehättävään taikaan ja voit unelmoida ja rentoutua. Aikuiset voivat mennä katsomaan vaalittuja jouluperinteitä ja tutustua niiden kulttuurihistoriallisiin tosiasioihin ja legendoihin. Jos olet väsynyt, tulet olemaan tyytyväinen lievittäessäsi väsymystä ja huolia lepohuoneessa, jossa vähitellen muuttuvien valoefektien ja meditatiivisen musiikin avulla voit rentoutua ja virkistäytyä. Ne, jotka ovat kiinnostuneita avaruudesta, menevät mielellään makaamaan planetaarioon, jossa pääsee mukaan virtuaaliselle lennolle tähtien sekaan. Perheen kanssa minigolfin pelaaminen on myös hauskaa ja mielenkiintoista tekemistä. Esterata on paikka, jossa kiipeilyn ja notkeuden harjoittamisen lisäksi voivat pallojen heittelyyn osallistua niin vanhemmat kuin lapsetkin. Laboratorio on avoinna myös aikuisille – siellä voi tutkia mikroskoopilla monia mielenkiintoisia asioita, jotka paljaalla silmällä jäävät huomaamatta.

Jos haluat saada erityisen tunne elämyksen, vieraile pimeässä aistihuoneessa. Tämä mieleenpainuva tuntokokemus auttaa palauttamaan emotionaalista tasapainoa ja vartalon eheyden tunnetta. Ymmärtämällä paremmin itseään ja tunteitaan, voi nähdä maailmaa toisin silmin ja saada erittäin henkilökohtaisen kokemuksen. Erityisen suositeltavaa siellä on käydä henkisen stressin, lasten keskittymishäiriön tai levottomuuden aikana. Se on erinomainen tila aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita maailmasta sen kaikissa ilmenemismuodoissa, ja jotka rakastavat uusia kokemuksia. Lapset voivat nähdä tämän huoneen vain aikuisten seurassa.

Kahvilamme kokkaa sinulle terveellisen ja maukkaan aterian. Kodikkaasti ja viihtyisästi sisustetussa kahviossamme on erillinen lasten leikkipaikka, joten saat rauhassa nauttia aterian töiden jälkeen, kun lapsesi leikkii lähelläsi. Taidepajassamme on myös mahdollisuus piirtää hiekkaan, nauttia maalaamisesta, tai esimerkiksi kuvanveistosta. Kaikki nämä taideterapeuttiset tehtävät ovat hyödyllisiä niin lapsille kuin aikuisillekin.